Even voorstellen....

Mijn naam is Antoinette Akkermans en ik ben de initiatiefneemster van het grote internationale voorlichtingsprogramma: het Mindchange Project.

Het is de hoogste tijd om gereedschappen aan te reiken waarmee we ons leven op aarde kunnen veraangenamen. Gelukkig zijn want dat is wat elk mens verlangt. Zichtbaarheid is de sleutel om het bewustzijn te verruimen en het leven beter te begrijpen. Het MCP zit nu in de fase waarin mensen nodig zijn die er hun schouders onder willen zetten om zo samen de basis verder uit te werken en het plan te realiseren - op aarde neer te zetten. Een groeidiamant met een sneeuwbaleffect.

In de tussentijd richt ik me op de pure eenvoud van de natuur. Omdat ik er stilte vind, kracht en wijsheid. Omdat ik nieuwsgierig ben maar ook om af en toe te 'oeren'. Weg van de stad, de mensen, het lawaai en zwerven in de vrije natuur. Met een beetje fantasie lukt dat zelfs in Nederland.Tegenwoordig loop ik minder. De natuur ervaren vind ik spannender en daarvoor zoek ik speciale plekjes op.

Geboren in De Bilt bij een bloemist, vertoefden we al vaak in het Biltse Bos. Nu werk ik zelf ook in de bloemen. De natuurstukken maak ik op prachtig handgekliefde stukken boom. Met de natuurlijke lijnen meegaand maakt de boswachter in Almelo van omgezaagde bomen openhaardhout. Een natuurstuk geeft nog een laatste ode aan de boom.

Met mijn verhaaltjes schiet ik niet echt op. Die zitten vooral in het hoofd. O jee. Dansen doe ik wel heel graag. Dat zit in mijn genen.

Werkervaringen heb ik bij de ANWB, in de evenementenwereld en heb ik trainingen in persoonlijke presentatie gegeven. Inmiddels ben ik een ervaren Taoiste en gecertificeerd in de Innerlijke Glimlach en de Helende Klanken. De TAO loopt als een rode draad door 'Spelen met de natuur'. Spelen met de Natuur is ontstaan om mijn kennis te delen maar vooral ook het plezier dat ik in de natuur en met zelfontdekking ervaar, door te geven.